. Preturi, modalitati de plata, facturare

 

-Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.

-Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

-Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.

-Pretul produselor din magazinul online Artflame.ro poate fi diferit de cel din magazinele fizice.

Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.

-Pe baza informatiilor detinute de Artflame.ro si a celor furnizate  de cumparator va fi emisa o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

 

Politica de retur

 

Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

 

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. Datele noastre sunt: SC. ART FLAME SRL, Str. Aurel Vlaicu 88, Iasi, E-mail: [email protected],

Telefon: 0755877877

 În acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat, folosirea lui nu este însa obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

 

Consecintele retragerii

 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Livrarea standard se considera livrarea oferita gratuit de flota Art Flame pt comenzi mai mari de 5000 ron. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului în care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amâna rambursarea pâna la data la care primim înapoi produsele sau pâna la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis înapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

În cazul în care ati receptionat produse în legatura cu contractul, expediati produsele sau înmânati-le direct noua în oricare dintre locatiile afisate pe pagina de Contact al site-ului www.artflame.ro , fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 

Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului. Costul aproximativ este estimat la maximum 10lei/kg. 

Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

La solicitarea si cu acordul consumatorului, Art Flame SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate în prima comanda. Comanda initiala va fi anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul initial.

 

Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

 

Nu pot fi returnate produsele care:

Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, întrucât cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute în prezenta sectiune.

 

ART FLAME SRL va suporta cheltuielile de retur daca acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).

 

Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email [email protected]  .

 

Model de formular de retragere

 

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

- Catre  SC. ART FLAME SRL, Str. Aurel Vlaicu88, Mun. Iasi, Jud. Iasi, , E-mail: [email protected]

Telefon: 0755877877

- Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din contractul referitor la vânzarea online a urmatoarelor produse : ________

Comandate la data ___/ primite la data _____

Nr. Factura ____

- Numele consumatorului (consumatorilor)

- Adresa consumatorului (consumatorilor)

- Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

- Data

 

Program de lucru, livrari, termene

 

-O comanda poate fi plasata in orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri in intervalul orar 8-16, exceptand sarbatorile legale.

- Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate prin flota Art Flame SRL in aria specificata sau prin curiei.

- Termenul de livrare pentru produse este de 48-72 ore din momentul confirmarii livrarii.

- Livrarile fizice se efectueaza door to door, prin curierat rapid, in afara zonei de distributie prin flota Coramet - serviciu externalizat deci independent de administrator. Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii; in acest caz administratorul nu isi asuma nici o raspundere in numele firmelor de curierat.

-Administratorul isi asuma responsabilitatea in privinta livrarii produselor comandate de cumparator. Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

We use cookies on this site to improve the user experience.

By using our site, you acknowledge that you have read and understand the privacy policy.

More information