Metode de plată

- Ramburs (Numerar sau card)

Plata ramburs trebuie efectuată integral în momentul livrării comenzii. În situația livrării produselor de către curieri, suma va fi remisă direct comisionarului responsabil cu livrarea. În ceea ce privește livrările efectuate de flota companiei Art Flame SRL, se acceptă exclusiv plata în numerar (pentru comenzi ce nu depășesc suma de 5000 ron) la momentul primirii produselor.
 

- Ordin de plată (Transfer bancar)

Plata prin Ordin de plată este posibilă exclusiv pe baza facturii proforme emise de Art Flame SRL, care va fi expediată pe adresa de e-mail furnizată în comandă. Factura proformă poate fi achitată fie la sediul unei bănci, fie prin intermediul unui sistem online de Home Banking, oferind astfel clienților opțiuni variate și flexibile pentru efectuarea plății.
 

- Plată cu cardul

Plata cu cardul prin PayU asigură securitate și eficiență, facilitând procesul de cumpărare online pentru clienții noștri. Beneficiind de confirmare instantanee și acceptând diverse tipuri de carduri, această opțiune oferă o soluție rapidă și flexibilă pentru finalizarea comenzilor, consolidând încrederea în experiența de achiziție pe site-ul nostru.
Utilizăm cookie-uri pe acest site pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Prin utilizarea site-ului nostru, recunoașteți că ați citit și înțelegeți politica de confidențialitate.

Mai multe informații